onsdag 12 december 2012

Foto Tommy Gunnebro
Nu är det verkligen långt mellan bloggarna! Häromdagen läste jag att en mamma på ett dagis förfasade sig över att barnen skulle vara pepparkaksgubbar eftersom det var rasistiskt! Man tager sig för pannan!

En annan dag kunde läsa i tidningen att en mamma har anmält årets julkalender för att den uppmanar till ocultism! Det var tydligen inte att det var spöken med i julkalendern som var problemet, utan att barnen hade lekt "Anden i glaset". Mamman säger att hon tror att det är något mer än en oskyldig lek. Hon fortsätter och säger att det finns en andevärld och att hon tror att man ska skydda barn från att försöka komma i kontakt. Hon tror at det kan skada barns andliga hälsa! Den ena är värre än den andra. Jag säger inte att det inte finns något annat än oss levande människor, men om det finns tror jag definitivt inte att de är farliga. Det är bara vår fantasi som gör dem farliga.

Nu har klockan slagit midnatt och det har blivit den 13 december 2012 och Lucia ska firas. Hoppas ni får en riktigt trevligt med lucior, tärnor, stjärngossar och inte allra mint pepparkaksgubbar!

2 kommentarer:

penandparchment sa...

Håller med! Folk blir knäppa!
Om folk intresserade sig för allvarligare saker i världen ändå!
Ha en skön lucia, KRAM Primrose ,-)

Rosa i huset i vitt sa...

håller med dig absolut
Ha en bra Luciakväll
kram Rosa